Tuinaanleg en
landschapsarchitectuur

Binnen het segment tuinaanleg en landschapsarchitectuur staat de naam Lappen in Nederland en België voor betrouwbaarheid en een uitgebreid assortiment. Het assortiment voor tuinaanleg en landschapsarchitectuur omvat vaste planten, struiken en heggen. Lappen biedt daarbij service- en adviesdiensten tijdens de ontwerpfase, maar zorgt ook voor de realisatie op locatie en de verplanting.

Het is voor landschapsarchitecten vaak gemakkelijker en goedkoper om hun bestelling van één leverancier te krijgen. Zo kunnen zij de planten die ze nodig hebben zelf selecteren. Dit is bij Lappen geen enkel probleem, omdat de boomkwekerij in de nabijheid van zowel België als Nederland ligt. Een deel van de velden van de boomkwekerij Lappen ligt in Nederland.

Nederlandse bomen van Duitse kwaliteit. De planten zijn optimaal voorbereid op een goede groei. De uniforme, grote onderlinge afstand tussen de planten, een uniek concept binnen Nederland, draagt hier ook aan bij.

De locatie biedt daarnaast vele organisatorische voordelen, bijvoorbeeld op het gebied van logistiek. Voor tuin- en hoveniersbedrijven stelt Lappen een gedetailleerde kostenanalyse op. De boomkwekerij biedt bovendien oplossingen voor vrijwel elke logistieke uitdaging.