Particuliere klanten

Voor tuinliefhebbers, bouwopzichters en parkeigenaren heeft Lappen een compleet servicepakket. Zo krijgt iedereen de juiste boom voor de individuele locatie. Ook kunnen wij u een landschapsarchitect, tuinbedrijf of hoveniersbedrijf aanbevelen. Zowel in Nederland als in België zijn er al een groot aantal particuliere tuinen met planten uit het Rheinland.

Daarnaast biedt Lappen een uitgekiende selectie hoogwaardige en bijzondere planten voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden en locaties. Dit varieert van fijne planten tot echte reuzen met een machtige kruin en dikke stam.

Telefonisch of via e-mail kunt u geheel probleemloos een afspraak voor advies en inspectie maken. Geen enkele vraag over de geplande beplanting van prachtige tuinen en parken blijft onbeantwoord!

De individuele eisen aan de locatie en de bodemgesteldheid spelen een doorslaggevende rol. Lappen’s advies aan ambitieuze particulieren over planttrends is een belangrijke factor bij de keuze van de bomen. Dit advies geven wij in het Nederlands of Frans.