Assortiment

Het assortiment van Lappen is even omvangrijk als divers. Een greep uit het assortiment:

  • Vrij gekweekte of vormnaaldbomen en vormloofbomen (met een stamomtrek tot 140 centimeter en een totale hoogte tot 14 meter)
  • Krachtige dennen en meerstammige bomen
  • Klimbomen of bomen met massieve, gegroefde stammen.

Naast het omvangrijke vollegrondassortiment van 400.000 bomen is er het hele jaar door ook een exclusief aanbod aan containerplanten.

Voor de spontane tuinmannenbiedt het traditionele bedrijf een breed assortiment aan planten met kokoskluit of in een Airpot. Deze bomen kunnen ook buiten de winterrustperiode geplant worden. Ideaal voor bijvoorbeeld voor bouwplaatsen die achterlopen op de planning of die slechts op bepaalde tijdstippen in de zomer toegankelijk zijn.

Aan de hand van de kwalitatief hoogwaardige producten afkomstig van partnerkwekerijen, -producenten en -telers vervolledigen wij ons aanbod – zo kunnen wij bijvoorbeeld ook verkeersgroen, bollen, hagen, rozen, vaste planten, struiken of bamboes leveren.

Boomkwekerij Lappen breidt het assortiment voortdurend uit om mee te gaan in nieuwe trends in de tuinarchitectuur en om in te spelen op veranderende klimaatomstandigheden. Ook houdt het bedrijf bij de samenstelling van het assortiment rekening met de steeds dichter wordende bebouwing in stedelijke gebieden,

Dit is bijvoorbeeld terug te zien in het loofboomassortiment: van de Acer (esdoorn), Alnus (els), Betula (berk), Fagus (beuk), Amerikaanse Fraxinus (es), Corylus (boomhazelaar), Juglans (walnoot), Malus (sierappel), Platanus (plataan), Tilia (linde), Ulmus (iep), maar ook van diverse fruitbomen is er een rijke selectie aan verschillende variëteiten. De boomkwekerij biedt klanten binnen de geslachten eiken, Prunus (sierkers) en Malus (sierappel) een zeer ruime keuze aan soorten.

Ook op het gebied van naaldbomen overtuigt de Nederrijnse boomkwekerij. Het assortiment bevat soorten die een prachtige aanvulling vormen in parken en groengebieden. De grote verscheidenheid aan vormen en kleuren biedt ook een veelvoud aan mogelijkheden voor de meest uiteenlopende klimaatzones en het gebruik in allerlei projecten: van verfijnde tuinen tot stedelijke megaprojecten.

Catalogus

Wilt u meer informatie over ons productassortiment? Blader dan hier door onze online catalogus.

Loofbomen

Loofbomen

De loofbomen van Lappen, zoals de linde, de esdoorn, de beuk, de eik of de kastanje, hebben in het najaar spectaculaire herfstkleuren.

Meer

Naaldbomen

Naaldbomen

Naaldbomen van Lappen vallen in de smaak vanwege hun bijzondere vorm en de rijkdom aan kleuren. Deze bomen bieden bovendien vele toepassingsmogelijkheden.

Meer

Vormloofbomen

Vormloofbomen

Naast de vrijgroeiende loofbomen omvat het assortiment van boomkwekerij Lappen ook talloze vormbomen.

Meer

Vormnaaldbomen

Vormnaaldbomen

De zachthouten soorten zijn dwergsoorten en kleinere planten. Deze zijn allemaal vormbaar en worden geleverd in containers of met wortelkluit.

Meer

Potplanten

Potplanten

Enerzijds is er het uitgebreide vollegrondassortiment bestaande uit 400.000 bomen, anderzijds biedt Lappen het hele jaar door ook een exclusief aanbod aan containerplanten.

Meer